jedrenje na dasci
tečajevi
i najam

REZERVIRAJTE SADA

Jedini centar
jedrenja na dasci
u Poreču

REZERVIRAJTE SADA

Možete
jedreti na dasci
na prvom
satu

REZERVIRAJTE SADA

Ljetne
aktivnosti
Za djecu
i odrasle

REZERVIRAJTE SADA

MI ČINIMO VAŠ
LJETNI ODMOR NEZABORAVNIM

Naša strast prema jedrenju na dasci vodi nas da se neprestano prilagođavamo i razvijamo, uvijek tražeći nove načine kako bi svaki vaš trenutak proveden s nama učinili uistinu nezaboravnim.

0
Godina sa vama
0
Završenih tečajeva
0
Novih windsurfera
Service

Čime se bavimo

NAŠE USLUGE .

Tečajevi

Tečajevi

Tečajevi

Naučite osnove, poboljšajte svoje vještine.

Najam

Najam

Najam

Osjetite snagu vjetra i valova dok jedrite na dasci.

SUP Najam

SUP Najam

SUP Najam

Otkrijte ljepotu otvorenog mora.

learn to wingfoil in Poreč

Wingfoil

wingfoil

Naučite tehnike
Wingfoila.

Najbolje
Mjesto za učiti
Jedriti na dasci .

BUDITE AKTIVNI I ZABAVITE SE

Budite Aktivni i Zabavite se .

Jedrenje na dasci je uzbudljiv i dinamičan sport koji nudi širok raspon dobrobiti za tijelo i um.

Vježba za cijelo tijelo i prilika za uživanje u prirodi

To je odličan način da ostanete aktivni i uživate u prirodi. Jedrenje na dasci uključuje upotrebu tijela za ravnotežu i upravljanje daskom, to je vježba koja aktivira cijelo tijelo. Također je odličan način za uživanje u ljepoti prirode, bilo da jedrite na moru, na jezeru ili na rijeci.

Zabavan i uzbudljiv sport bez obzira na razinu znanja

Itekako zabavan i uzbudljiv sport. Bilo da krstarite morem ili izvodite trikove i okrete, jedrenje na dasci može biti vrlo zabavno. Kako budete postajali vještiji, moći ćete se uhvatiti u koštac s većim valovima i jačim vjetrovima koji mogu izazvati navalu adrenalina.

Zabavan način poboljšavanja ravnoteže i koordinacije

To je odličan način poboljšavanja vaše ravnoteže i koordinacije. Kako naučite kontrolirati dasku i jedro, poboljšat ćete svoje vještine ravnoteže i koordinacije. To vam može pomoći u drugim sportovima i fizičkim aktivnostima, a također vam može pomoći održati dobru ravnotežu i koordinaciju s godinama. Pored toga, jedrenje na dasci zahtijeva visoku razinu fokusa i koncentracije, što također može poboljšati vaše mentalne vještine.

Galerija

Kolekcija fotografija .

IZJAVE KLIJENATA .

Možete ostaviti recenziju na Google kartama kako biste nas obavijestili o svom iskustvu u našem centru za jedrenje na dasci..

Česta pitanja

NAJČEŠĆA PITANJA

Naš centar za jedrenje na dasci nalazi se 1,7 km sjeverno od stare gradske jezgre Poreča, u naselju Špadići, 280 m od Valamar Marea Suites. Pogledajte na Google karti.

javite se putem ovog obrasca

Česta pitanja

NAJČEŠĆA PITANJA

Naš centar za jedrenje na dasci nalazi se 1,7 km sjeverno od stare gradske jezgre Poreča, u naselju Špadići, 280 m od Valamar Marea Suites. Pogledajte na Google karti.

javite se putem ovog obrasca

ACCOMMODATION

Smještaj .

booking map

Udobnost uz more

Otkrijte i rezervirajte ponude za najbolje smještaje za odmor u Poreču, Hrvatska! Istražite recenzije gostiju i rezervirajte savršeni smještaj za svoj odmor.

Zaista dobra podrška

Na sreću, rijetko sam morao kontaktirati službu za korisnike Booking.com-a. Međutim, kad god sam to učinio, moji problemi su uvijek brzo riješeni.

Jamstvo usklađenosti cijena

U slučaju da pronađete jeftiniju cijenu za rezervaciju koju ste napravili, Booking.com će uskladiti cijenu. Naravno, morat ćete dostaviti dokaz i ispuniti neke druge kriterije, ali dobro je znati da kada rezervirate hotelske sobe putem Booking.com-a, možete biti sigurni da će uskladiti cijenu.

Više od 93 milijuna recenzija

Recenzije su iznimno važne prilikom rezervacije hotela jer pružaju nepristrani uvid u to kako je boraviti u određenom hotelu. Booking.com ima ugrađen sustav recenzija, tako da ne morate pretraživati Internet u potrazi za drugim recenzijama. One su odmah tamo na popisu.

SAVJETI I INFORMACIJE

BLOG POSTOVI .