SUP

IZNAJMLJIVANJE STAND UP PADDLEBODA (DASKE ZA VESLANJE)

PROSURF CENTAR JE VAŠ SUP SPOT U POREČU.

Jedna od aktivnosti koje ProSurf nudi je i stand up veslanje koje se naziva i SUP. Testirajte svoju ravnotežu, razgibajte svoje tijelo i opustite svoj um!

Oduvijek ste željeli naučiti jedreti na dasci, ali trebate raditi na ravnoteži? Olakšajte si put do sporta isprobavanjem SUP-a — puno lakši od jedrenja na dasci, ali fizički intenzivniji od kajaka, SUP vježbanje ponovno čini zabavnim.

U našim tečajevima jedrenja na dasci uključen je SUP trening, s našim instruktorom moći ćete sami SUP-ati nakon 20 minuta. treninga čak i ako nikada prije niste pokušali.

Budući da je ProSurf na samoj plaži, možete iznajmiti jednu od naših SUP dasaka i prošetati nekoliko koraka direktno u more! Najam SUP-a uključuje SUP dasku i veslo. Za vas imamo daske na napuhavanje različitih dimenzija.

Ljeta pružaju savršene SUP uvjete s mirnim morem ispred ProSurf centra posebno u ranim jutarnjim i kasnim poslijepodnevnim satima. Naše osoblje pružit će Vam svu potrebnu pomoć i podršku za siguran ulazak i izlazak iz vode iako ste apsolutni početnik.

Dođite u naš centar i istražite naše ponude. Najam SUP daske možete rezervirati direktno u našem centru ili putem e-maila, telefona, sms-a, putem vibera, signala, whatsappa.