Centar sportova na vodi ProSurf

GDJE JE VODA VAŠE IGRALIŠTE

Image

TKO SMO MI

ProSurf je hrvatski centar za sportove na vodi specijaliziran za pružanje najkvalitetnijih početničkih tečajeva jedrenja na dasci u Hrvatskoj. Nastojimo nadmašiti očekivanja naših kupaca i pomoći im da ostvare nezaboravne uspomene na vodi.

Bilo da ste odrasla osoba ili dijete, ako želite isprobati nešto novo dok ste na odmoru u Hrvatskoj, Centar sportova na vodi ProSurf je pravo mjesto za vas. Naši se klijenti vraćaju iz godine u godinu jer imamo reputaciju da možemo prilagoditi svoj stil podučavanja njihovim potrebama.

Ono što nas čini drugačijima od drugih je povezanost s našim klijentima. Mali centar prilagođen za rad s malim grupama pruža nam mogućnost pristupa svakom pojedincu uz maksimalnu podršku u učenju tehnika jedrenja na dasci i sigurnosti na vodi. I na kraju, ono što stvarno čini razliku je lijepo prijateljstvo koje neće biti prekinuto nakon tečaja, već u tom trenutku samo započeti.

Volimo ono što radimo i želimo to podijeliti s vama. Pridružite nam se u ovoj avanturi!

Iskustvo

Škola jedrenja na dasci radi već 15 godina, što joj je dalo bogato iskustvo u tom području.

Stručnost

Instruktor u školi jedrenja na dasci je stručno obrazovan i iza sebe imaju preko 2000 tečajeva, pokazujući svoju stručnost u ovom sportu..

Pouzdanost

S dugom poviješću rada i visokokvalificiranim instruktorom, naše je mjesto pouzdan izbor za one koji žele naučiti jedriti na dasci.

UPOZNAJTE SVOG INSTRUKTORA JEDRENJA NA DASCI

ISKUSTVO SE RAČUNA .

Image

Dalibor Legović

Instruktor s licencom VDWS International

IZJAVE KLIJENATA

Možete ostaviti recenziju na Google kartama kako biste nas obavijestili o svom iskustvu u našem centru za jedrenje na dasci..